Profiel

BonsenReuling

Ruim 150 toffe collega’s om mee samen te werken! Dat wil jij toch ook? Met vestigingen in Lichtenvoorde, Doetinchem, Eibergen, Elst en Deventer is BonsenReuling een middelgroot ondernemersadvieskantoor. Samen voorzien wij onze cliënten van het állerbeste advies op het gebied van verschillende dienstverleningen, zoals: accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie.

Binnen de cultuur van BonsenReuling staat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening centraal. Dit wordt gekenmerkt door de hoge vaktechnische kwaliteit, innovativiteit en grote betrokkenheid bij de klant en de regio waar onze kantoren gevestigd zijn. Met de kwaliteit van onze dienstverlening, verschillende niches en hoge mate van betrokkenheid creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten. Met ruim 150 enthousiaste professionals zijn wij groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk en betrokken te zijn. Onze collega’s hebben passie voor het vak en hart voor de zaak, dit zien we terug in de lange dienstverbanden. De lijnen zijn kort, de collega’s werken nauw met elkaar samen. Kennis wordt fanatiek gedeeld, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste trends, ontwikkelingen en het dienstenpakket. De sfeer onderling is informeel, collegiaal en er heerst een no-nonsense mentaliteit.

Voor onze vestigingen zijn wij voortdurend op zoek naar collega’s die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een flinke dosis ondernemerschap meebrengen. Daarin vinden wij het belangrijk dat je gedreven, integer, betrokken, nauwkeurig en collegiaal bent en beschikt over een professionele instelling en een no-nonsense mentaliteit.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières. Wij bieden daarvoor de bouwstenen:

Uitdagende functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden
Faciliteiten voor verdere scholing en training
Faciliteiten voor het bijhouden van trends, ontwikkelingen en vakkennis
Carrièrebegeleiding en doorgroeimogelijkheden
Coaching on the job
Goede balans tussen werk en privé
Benieuwd of jouw carrièrekansen bij BonsenReuling liggen? Kijk dan op www.werkenbijbonsenreuling.nl of neem contact op met Jolein van Leeuwen, T: 0544 – 393 33 / T: 06 – 43 52 10 02, E: j.vanleeuwen@bonsenreuling.nl’