Bordan

Wat kan Bordan jou brengen?
Bij Bordan is de rode draad;doen wat je leuk vindt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou als student. Wij laten jou daar waar mogelijk meelopen in ons ‘Weet wat kan’ proces. Door te doen, te ervaren en inzicht te krijgen in je eigen ik, ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dit doen we bijvoorbeeld door het inzetten van een structogramanalyse dat je persoonlijkheid in kaart brengt. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf, ga je anderen beter begrijpen en leer je hoe hier slim mee om te gaan.

Onze collega’s en daarmee jij ook als student, krijgen ruimte en vrijheid. Denk mee met ons, wat gaat goed, wat kan beter. Geef aan als je hier een rol in wil vervullen. We hanteren de stelling van Pipi Langkous ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Bij ons mag je fouten maken. Van fouten leer je en ontwikkel je je sneller.

Om je snel wegwijs te maken, krijg je een vaste begeleider. Daarnaast krijg je onze introductiegids waarin hele praktische informatie staat over bijvoorbeeld onze tosticlub en broodjesdag in Almelo, de personeelsuitjes, onze wekelijkse sportavond en dergelijke.

Wanneer kan je aan ons denken:
Je wil een dag meelopen.
Je zoekt een stage of afstudeerplek.
Je wil graag een vraagbaak hebben bij schoolopdrachten.

Natuurlijk kennen wij een stagevergoeding, maar wij vinden het belangrijkste dat je een goed gevoel hebt bij jouw tijd bij ons!Of het nou gaat om een maandenlange stage of een meeloopdag. Laat ons dan ook vooral weten wanneer voor jou je stage of meeloopdag een succes is. Wat heb je daarvoor nodig? Wat kan jij hierin doen en wat kunnen wij hierin betekenen?

Bordan weet wat kan!
Betrouwbaar, Relatiegericht en Richtinggevend. Dat is ons DNA van waaruit wij samen met ruim 45 collega’s werken. Wij hebben vestigingen in Rijssen en in Almelo. Wij geloven dat als je werk doet dat je leuk vindt, dit voor iedereen versterkend werkt! Je krijgt binnen Bordan ruimte en vrijheid. Daarnaast zetten wij de nieuwste mogelijkheden en technieken in op het gebied van informatieen communicatietechnologie. Wij hebben real time klantinformatie beschikbaar zodat we met hen in gesprek kunnen over hun toekomst. We kijken vooruit! Onze klanten ervaren daarin onze toegevoegde waarde.

Bel, mail of app als je meer informatie wilt met Désirée Ruijters, Senior HRM adviseur van Bordan. Zij is te bereiken op druijters@bordan.nl of 065577 3687.