Bordan

Bij Bordan Accountants & Adviseurs kijken we naar waar jij energie van krijgt, wat jouw talenten en persoonskenmerken zijn, welke branches jouw interesse hebben en welke rol het beste bij jou past. Kortom, we zetten jou in je kracht zodat jij weet wat kan.

Bordan is een full-service accountants- en advieskantoor met 42 medewerkers en vestigingen in Almelo en Rijssen. De dienstverlening bestaat uit: accountancy, bedrijfsadvies, belastingadvies en salarisadministratie. Dit alles wordt ondersteund met vooruitstrevende automatisering. Onze kernwaarden zijn: Betrouwbaar, Richtinggevend en Relatiegericht. Ben jij dat ook?

JOUW PERSOONLIJKE VISUAL
Binnen Bordan vinden we het erg belangrijk dat jij groeit in je rol en je jezelf blijft ontwikkelen. Samen met jou wordt er een persoonlijke ‘visual’ op papier gezet. Dit is een unieke weergave van jouw drijfveren, talenten, keuzes en rol binnen Bordan. Deze visual vormt een rode draad in je loopbaan en bij de opleidingen en/of cursussen die je volgt.

BRANCHES, OPLOSSINGEN EN VRAAGSTUKKEN DIE BIJ JOU PASSEN
Word jij gids in het financiële landschap? Jij maakt zelf keuzes die bij jou passen. “Waar word jij blij van?” dat is de vraag. Zodat je werk doet wat bij jou past en dat je leuk vindt.

JOUW EIGEN POSTER
De keuzes die je maakt worden weergegeven op jouw poster die we gebruiken op de website en in onze kantoren. Zodat klanten én collega’s weten wat jij kan!

TEAM BORDAN
Naast samen werken hebben we jaarlijks een gezamenlijk nieuwjaarsontbijt, zomer- en kerstborrel. Is er de mogelijkheid om wekelijks samen te sporten en mee te doen aan sportieve evenementen zoals Tot de Nek in de Drek en worden vele andere activiteiten georganiseerd. Maar ook aan vitaliteit wordt gedacht met workshops als “werkdruk & werkgeluk” of “door ontspanning beter slapen”. Wil jij echt doen wat je leuk vindt en onderdeel worden van ons team?

OPENSTAANDE VACATURES
* Assistent accountant beginnend
* Assistent accountant gevorderd
* Afstuderen en stage

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden binnen Bordan verder te ontdekken. Neem ook een kijkje op onze website www.werkenbijbordan.nl

Kim Beisser – HRM adviseur

06-13953489 of stuur jouw sollicitatie naar hrm@bordan.nl