Countus

Profiel

Countus accountants & adviseurs is partner voor ondernemers in de agrarische sector, het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepen. Onze organisatie beschikt over goed opgeleide en ervaren specialisten, zoals (register)accountants, subsidieadviseurs, fiscalisten, adviseurs ruimtelijke ordening &  milieu, personeelsadviseurs en juristen. Vanuit 20 vestigingen werken ruim 500 enthousiaste medewerkers voor bedrijven in alle delen van Nederland. Met onze omvang hebben we zoveel disciplines in huis, dat we snel kunnen schakelen en veel toegevoegde waarde bieden aan klanten.

Onderdeel van ons DNA is dat wij streven naar een optimalisatie van de winst. Wij investeren in duurzame relaties met klanten en kiezen voor een gezonde winstgevendheid die de continuïteit van ons bedrijf borgt. Countus accountants & adviseurs is een onderdeel van de Countus Groep, zie voor meer informatie onze website www.countusgroep.nl.  

Bij Countus werken betrokken en loyale vakmensen. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd. De werksfeer is informeel en mensgericht. Omdat de organisatie zich steeds verder ontwikkelt naar een adviesorganisatie, is er behoefte aan nieuwe manieren van denken en werken. Met de klant als uitgangspunt voor alle activiteiten worden (intern) netwerken, synergie en cross-selling steeds belangrijker. Zo kan ons motto “sterk door te delen” zowel voor collega’s, klanten als partners uitgroeien tot een krachtige bron van inspiratie.’

Countus is in ontwikkeling. En altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen meewerken aan het blij maken van onze klanten. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën die we zonder jou nooit kunnen realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures of stagemogelijkheden(zowel meewerkstages als duale trajecten) en hoe het is om bij een van de leukste organisaties van Nederland te werken?

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden binnen Countus verder te ontdekken. Neem ook een kijkje op onze website(werken bij Countus) via onderstaande button

Wietske Nimberg

Recruiter

06-22946727 of stuur jouw sollicitatie naar solliciteren@countus.nl

Meer weten?