Eshuis

Profiel


Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook een leuke tijd is. Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk.
We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomst-perspectieven zien op het gebied van hun carrière. Je kunt bij ons dan ook allerlei vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden creëert.

Informeel en professioneel
Zowel binnen Eshuis als met onze klanten gaan we informeel met elkaar om, waarbij we uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening niet uit het oog verliezen. Niet voor niets zeggen we over onszelf ‘Per saldo persoonlijker’; een gedachte die we zowel intern als extern continu uitdragen.

De Eshuis organisatie
Eshuis heeft zich ontwikkeld tot een accountants- en adviesbureau van formaat! Wij weten als geen ander dat feiten en cijfers geen doel op zich zijn. Het draait om bieden van inzicht in financiële, fiscale en organisatorische prestaties van de klant en de mogelijkheid om hun persoonlijke ambities en strategie van hun organisatie te realiseren.
De vraag van de klant is ons vertrekpunt. De jarenlange ervaring van onze teams stelt ons in staat om complexe vraagstukken te doorgronden, aan te pakken én op te lossen. Dit geldt niet alleen voor hoe wij invulling aan klantcontact geven, maar ook hoe wij vormgeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat maakt ons per saldo persoonlijker! Om onze klanten zo optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikken ze over een vaste contactpersoon in de rol van accountmanager, die volledig op de hoogte is van wat er zich afspeelt binnen hun organisatie en zorgt voor een snelle en adequate beantwoording van vragen.
Eshuis adviseert organisaties in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en vrije beroepsbeoefenaren. Ons multidisciplinaire team bestaat uit accountants, belasting-, personeels- en organisatieadviseurs.

Stageplaatsen bij Eshuis
Volg je momenteel de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of Fiscaal Recht & Economie (FR&E) en ben je op zoek naar een interessante stageplaats? Eshuis heeft voor gemotiveerde AC-, BE- of FR&E-studenten doorlopend diverse stageplaatsen ter beschikking. Tijdens je stage laten we je kennismaken met alle facetten van het beroep van accountant of fiscaal econoom.

Wat hebben we je te bieden?
We laten je na je inwerkperiode zoveel mogelijk zelfstandig functioneren in een prettige werksituatie zodat je je een goed beeld kunt vormen van de mogelijke toekomstige functies. De stage wordt zowel AA-, RA- of Fiscaal gericht uitgevoerd. Voor BE-studenten komen voornamelijk de werkzaamheden aan de orde die op het administratieve traject en financiële rapportage betrekking hebben: van het coderen en inboeken van boekingsstukken, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen tot en met het invullen van de fiscale aangiften. AC-studenten die geïnteresseerd zijn in de werkzaamheden binnen onze controlepraktijk, kunnen met ons controleteam meelopen zodat je kennis kunt maken met het gevarieerde pakket aan controlewerkzaamheden.
FR&E studenten bieden we de mogelijkheid om een goede en brede basiskennis van de fiscale adviespraktijk op te bouwen.
Kortom; voor elk wat wils!

Tijdens je stage heb je binnen Eshuis een vaste begeleider die je wegwijs maakt in onze organisatie en je bij verschillende opdrachten begeleidt.

Interesse in een stageplaats?
Zie je het wel zitten om stage bij ons te komen lopen of wil je eerst nader met ons kennismaken om de mogelijkheden voor jou te bespreken? Stuur dan je CV met een korte begeleidende brief naar po@eshuis.com, t.a.v. Chantal Wegdam. We zien je sollicitatie naar een inspirerende stageplek graag tegemoet!

Op zoek naar een vaste Job?
Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte 4e jaars HBO AC-, BE- of FR&E-student en zie je het zitten om te komen werken in een professionele organisatie waar naast ontwikkeling van je eigen persoon ook het informele en persoonlijke aspect
met je collega’s en klanten belangrijk is?
Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken en die zich perfect bij ons thuis zal voelen!
Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talentvolle HBO schoolverlaters die ons team met
hun kennis en verfrissende ideeën komen versterken.

Ik kom graag met je in contact en vertel je graag meer over onze diensten,
vacatures, werkwijzen en de persoonlijke benadering van Eshuis!

Chantal Wegdam, HR-medewerker,
bereikbaar op 06 – 41 40 33 21