KRC Van Elderen

KRC staat niet voor Klik, Raak, Catch. Maar toch… Als we samen een klik hebben, zou het zomaar eens raak kunnen zijn. Misschien een mooie catch voor ons beiden. Lees je verder?

KRC Van Elderen is een middelgroot accountantskantoor. Tot zover niets bijzonders. Maar toch wel! Onze diensten gaan namelijk net een stapje verder. We geven niet alleen advies, we leven ons in en voelen mee. En precies daardoor kunnen we klanten verrassen. Met nieuwe inzichten, online mogelijkheden, originele ideeën. Vinden ze mooi.

Als je bij KRC Van Elderen werkt, kun je echt je ei kwijt in je baan. En waar de een graag een gebakken ei heeft, gaat de ander voor een gekookt eitje. Liever een roerei? Ook goed. Waar het om gaat is dat je bij ons de vrijheid krijgt om je functie zelf in te richten. Daardoor heb je meer plezier en zie je meer kansen. Zowel voor jezelf als voor je klanten.

Over kansen gesproken. Je bent natuurlijk nog jong en wil je winkansen spreiden. Snappen we heel goed. Wist je dat je bij KRC Van Elderen ook tijdens je werk nog tijd genoeg hebt om jezelf te ontwikkelen? Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Zo kun je werken, leren en later altijd nog een switch maken als je wil.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw carrière? Kijk op www.krcvanelderen.nl of stuur een appje naar Monique: 06 86 85 41 78.

KRC Van Elderen, hart voor resultaat!