KroeseWevers

Stagelopen of afstuderen bij KroeseWevers?

Bij KroeseWevers kom je in een professionele en groeiende organisatie terecht. We helpen je graag om je ambities waar te maken en vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in de organisatie. Naast hard werken is er ruimte voor gezelligheid, werkplezier en sociale activiteiten.

Tijdens je stage of afstuderen ga je in de praktijk je vak leren. En dat doe je natuurlijk het liefst op een plek waar je zoveel mogelijk ervaring kunt opdoen. Waar je kunt leren van collega's die al heel wat jaren meedraaien en waar de collega's je als een aanwinst zien en echt de tijd voor je nemen. En hoe mooi zou het zijn als de plek waar je stage gaat lopen, je toekomstige werkgever is?

Grote kans op een baan

Tijdens je stageperiode leer jij KroeseWevers beter kennen en KroeseWevers leert jou beter kennen. Veel van onze collega's kennen we vanaf hun stageperiode. Onze samenwerking beviel zo goed dat we ze na afloop van hun stage of afstuderen een baan hebben aangeboden.

Over KroeseWevers

KroeseWevers accountants en adviseurs heeft 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met ongeveer 400 adviseurs en accountants en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen en adviseren wij ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen, corporate finance, personeel & salaris, subsidies en andere vraagstukken in iedere ondernemingsfase. Dit doen we door de juiste kennis in te brengen en kwalitatief goed werk te leveren op een professionele, maar persoonlijk manier.

KroeseWevers als werkgever volgens onze collega's

Wat onze collega's waarderen aan werken bij KroeseWevers is de werksfeer, de kennis en ervaring die aanwezig is, de resultaat- en kwaliteitsgerichte werkwijze en dat je bij KroeseWevers geen nummer bent, maar dat we er zijn voor onze mensen en klanten.

Bekijk ook onze video waarin Denise, Jeffrey en Anouk vertellen hoe het is om te werken bij KroeseWevers als stagiair en afstudeerder in de audit- of samenstelpraktijk.

Geïnteresseerd in stage lopen of afstuderen bij KroeseWevers?

Ben je geïnteresseerd in een stage of afstuderen bij KroeseWevers? Neem dan contact op met onze Junior HR-adviseur Marell Droste, via 0630686960 of stuur direct jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl. We maken graag kennis met jou!