KroeseWevers

Student, young professional of professional? We werken bij KroeseWevers met een unieke mix mensen. Stuk voor stuk collega's met hun eigen talent en expertise. Voor onze teams zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Ben jij studerend, sta jij aan het begin van je loopbaan of ben je juist toe aan de volgende stap? Bij KroeseWevers ontcijferen we graag jouw professionele en persoonlijke ambities 

Kroesewevers als werkgever volgens onze collega's

Wat onze collega’s waarderen aan het werken bij KroeseWevers is de jonge en dynamische organisatie. Dat er veel kennis en ervaring aanwezig is, dat er hard gewerkt wordt op een prettige manier en dat je bij KroeseWevers geen nummer bent, maar dat we er zijn voor onze mensen. We helpen je bijvoorbeeld graag om je professionele en persoonlijke ambities te ontcijferen.

Werken of studeren?

Bij KroeseWevers kom je in een zakelijke, professionele en groeiende organisatie terecht. Je werkt veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, je hebt de mogelijkheden om veel van je collega’s te leren en zij van jou. Ons doel is het volledig ontzorgen van onze cliënten met ons brede dienstverleningsaanbod van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële dienstverlening. Dit doen we door de juiste kennis in te brengen en kwalitatief goed werk te leveren op een professionele, maar persoonlijk manier. Wij doen dit inmiddels al 40 jaar met veel passie, plezier én met een fantastisch team van circa 320 collega`s verdeeld over 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

KroeseWevers voor studenten

Ontcijfer jouw professionele en persoonlijke ambities bij KroeseWevers

Stagelopen bij KroeseWevers

Mag je binnenkort stagelopen en zoek je een plek om stage te lopen? Bij KroeseWevers hebben we regelmatig stageplekken beschikbaar. Hieronder lees je meer over wat stagelopen bij KroeseWevers inhoudt.

Waarom stagelopen bij KroeseWevers?

Tijdens je stage ga je het vak leren in de praktijk. En dat doe je natuurlijk het liefst op een plek waar je zoveel mogelijk ervaring kunt opdoen. Waar je kunt leren van collega’s die al heel wat jaren meedraaien. Waar de collega’s je als een aanwinst zien en echt de tijd voor je nemen. En hoe mooi zou het zijn als de plek waar je stage gaat lopen, je toekomstige werkgever is?

Je krijgt je eigen mentor

Bij KroeseWevers nemen we jou en jouw stage heel serieus. Volg jij een relevante HBO-studie of academische opleiding? En zien we in jou de ambitieuze, student die we graag als collega hebben? Dan maken we samen werk van jouw ontwikkeling. We zorgen ervoor dat je tijdens je stageperiode je eigen mentor krijgt. Dit is een ervaren collega waar je altijd terecht kunt met je vragen en die jou intensief zal begeleiden en coachen tijdens je stage bij KroeseWevers.

Niet meekijken, maar doen

Zoek je een stageplek waarbij je eerst eens rustig van een afstandje kunt kijken hoe het er allemaal aan toe gaat in de praktijk? Dan kun je KroeseWevers beter overslaan. We vinden dat jouw stageperiode bedoeld is om ervaring in de praktijk op te doen. Dat ga je dan ook doen. Dat betekent dat je direct samen met onze accountants, fiscalisten en adviseurs gaat samenwerken in een team en ook aan het werk gaat voor onze klanten.

Ervaring opdoen met veel disciplines

Bij KroeseWevers helpen we regionale, nationale en internationale ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies of met financiële vraagstukken. Dat vraagt vaak om de deskundigheid van meerdere specialisten binnen onze organisatie die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Als student doe je dus brede ervaring op met verschillende specialismen en leer je in een multidisciplinair team werken. Je verdiept je vakkennis en leert waar je sterke punten liggen, maar ook wat ontwikkelpunten zijn.

Grote kans op een baan

Tijdens je stageperiode leer jij KroeseWevers beter kennen en KroeseWevers leert jou beter kennen. Veel van onze  collega’s kennen we vanaf hun stageperiode. Onze samenwerking beviel zo goed dat we na de stage een vast dienstverband hebben aangeboden. Als het klikt tussen jou en ons, dan is de kans groot dat we je niet meer willen laten gaan.

Stageplekken weer beschikbaar vanaf medio 2018

Op dit moment lopen er verschillende studenten stage bij KroeseWevers. Vanaf medio 2018 is er weer plek voor nieuwe stagiairs. Ben je geïnteresseerd in een stage bij KroeseWevers, dan kun je je nu al aanmelden voor een stage. Wij horen graag wat jouw voorkeursgebied is en in welke functie je graag ervaring op zou willen doen. Stuur jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl. We maken graag kennis met jou!
Bekijk onze video over werken bij KroeseWevers voor meer informatie en een sfeerimpressie. 

Afstuderen bij KroeseWevers

Ga jij binnenkort je studie afronden en zoek je een plek om af te studeren? Bij KroeseWevers hebben we regelmatig plek voor afstudeerders zoals jij. Hieronder lees je meer over wat afstuderen bij KroeseWevers inhoudt. 

Studeer jij af bij je toekomstige werkgever?

Nu het einde van je studie nadert, ben je je ongetwijfeld al aan het oriënteren op de arbeidsmarkt waar je in de nabije toekomst zou willen werken. Als afstudeerder maak je kennis met KroeseWevers als bedrijf, maar ook met onze professionals die jou begeleiden, coachen en inspireren. Je zou niet de eerste student zijn die bij KroeseWevers in dienst treedt na een afstudeeropdracht.

Persoonlijke en deskundige begeleiding

Bij KroeseWevers ontmoeten we graag nieuwe talenten. Studenten zoals jij die aan het begin staan van hun carrière. Als je bij KroeseWevers afstudeert, zorgen wij ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt. Je krijgt hier je eigen mentor. Een ervaren professional die beschikbaar is als sparringpartner en coach. Hij of zij begeleidt jou bij het succesvol afronden van je afstudeeropdracht.

Alle kennis en ervaring binnen handbereik

KroeseWevers is een professionele organisatie met een informele sfeer. Even binnenlopen bij een collega is bij ons heel normaal. We zijn een adviesorganisatie die van alle markten thuis is. Dus er is altijd een collega in huis met de expertise, kennis of ervaring om jou te helpen met jouw vragen.                 

Wil jij afstuderen bij KroeseWevers?

Wil jij afstuderen bij KroeseWevers? Neem dan contact op met onze recruiter Elke Damhuis, via 06-57772142 of stuur direct jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl.  

Aan de slag als young professional bij KroeseWevers

Waarom wil jij bij KroeseWevers werken?

Ben jij ambitieus, proactief en wil jij je loopbaan starten of vervolgen bij een werkgever waar je het beste uit jezelf kunt halen? Bij KroeseWevers krijg je als young professional de kans om je verder te ontwikkelen en te laten zien wat jij in huis hebt.

Meteen aan tafel bij de klant

Je gaat je kennis en talent inzetten om ondernemers te helpen bij hun ambities en plannen. Dat doe je door meteen aan te schuiven bij één van onze multidisciplinaire teams. Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage die direct impact heeft op de business van onze klanten. In de teams waarin je werkt is volop kennis aanwezig, waardoor je iedere dag leert over je vak en het werk in de praktijk. 

Volop ruimte om door te groeien

Wat vind jij belangrijk? Waar wil jij je verder in ontwikkelen? Waar heb je ondersteuning bij nodig? Daar gaan we samen met jou mee aan de slag. Je krijgt van ons het vertrouwen en de mogelijkheden om te blijven groeien. We ondersteunen je groei en ontwikkeling als professional op vaktechnisch en persoonlijk vlak. Want naast professionele ambities, heb jij ook persoonlijke ambities. Die zijn voor KroeseWevers minstens zo belangrijk. Daarom bieden we naast vaktechnische opleidingen ook programma’s aan voor persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk onze video over werken bij KroeseWevers voor meer informatie en een sfeerimpressie.

Met plezier werken in een professionele omgeving

Bij KroeseWevers kom je terecht in een professionele organisatie waarbij we de hoogst haalbare kwaliteit nastreven voor onze klant en samen heel wat ambities hebben. Om die kwaliteit en ambities waar te maken vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt op je werk en dat er naast hard werken ruimte is voor gezelligheid, werkplezier en sociale activiteiten. We zien je daarom ook graag op één van onze borrels, feestjes of uitstapjes.  Goede arbeidsvoorwaarden voor young professionals

Is dit je eerste baan of heb je al een paar jaar werkervaring? In welke fase je ook zit als young professional, we waarderen collega’s met talent en ambitie en daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. We vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Wil jij werken bij KroeseWevers?

Wil jij graag aan de slag bij KroeseWevers als young professional? Of wil je meer weten over het werken bij KroeseWevers? Neem contact op met onze recruiter Elke Damhuis, via 06-57772142 of stuur direct jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl. Zij vertelt je graag meer over het werken bij KroeseWevers.