Dagelijks bestuur

SV Balans is de studievereniging voor de studenten van de volgende 4 opleidingen aan hogeschool Saxion locatie Deventer en Enschede:
– Accountancy
– Finance&Control
– Finance Tax and Advice
– International Finance and Accounting

Balans organiseert al sinds 1990 diverse activiteiten voor haar leden. Dit zijn zowel formele als informele activiteiten om jezelf te mogen en kunnen ontwikkelen, je studiegenoten op een andere manier te leren kennen en een netwerk op te bouwen, voor de stage in leerjaar 3&4, en het vervolg van je studie en carrière.

Het bestuur van Studievereniging Balans bestaat vijf bestuursleden, die de volgende functies bekleden: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Externe betrekkingen en Interne betrekkingen.

Het bestuur neemt zitting voor één collegejaar en wordt gekozen door het vorige bestuur. Elk jaar in September wisselt het bestuur en neemt een nieuwe bestuur het stokje over van het oude bestuur.

Het bestuur van leerjaar 2020-2021 bestaat uit:

Kiki Kuiper – Voorzitter

Steven Smelt – Secretaris