Dagelijks bestuur

SV Balans is de studievereniging voor studenten Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscaal Recht en Economie & International Finance and Accounting aan Saxion Deventer en Enschede. Balans organiseert al sinds 1990 diverse activiteiten voor haar leden: van hulp bij studie tot bedrijvendagen, maar natuurlijk ook borrels en feesten.

Het bestuur van Studievereniging Balans bestaat vijf bestuursleden, die de volgende functies bekleden: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Externe betrekkingen en Interne betrekkingen.

Het bestuur neemt zitting voor één collegejaar en wordt gekozen door het vorige bestuur. Elk jaar in September wisselt het bestuur en neemt een nieuwe bestuur het stokje over van het oude bestuur.

Het bestuur van leerjaar 2018-2019 bestaat uit:

Ralph Hunink – Voorzitter

Kjeld van den Bor – Secretaris