TheStudentPool

Ben jij opzoek naar een bijbaan of wil jij een bijbaan die meer gerelateerd is aan je studie? Meet TheStudentPool! Wij brengen jou in contact met het kantoor dat bij jou past.

TheStudentPool, de brug tussen theorie en praktijk

TheStudentPool creëert de juiste match tussen jou als student en mkb accountants- en belastingadvieskantoren. Naast je voltijd studie ben jij een twee of drie dagen per week een aanvulling op het samenstel, controle of fiscale team binnen het kantoor.

Nog geen werkervaring? Dat is geen enkel probleem. TheStudentPool staat voor kwaliteit en daarom bieden wij jou exclusieve (online) trainingen aan die in samenwerking met SRA en Full Finance ontwikkeld zijn. Deze trainingen zorgen ervoor dat jij in staat bent om direct van toegevoegde waarde te zijn in de praktijk!

Voor wie?

Studenten vanaf het tweede studiejaar komen in aanmerking om via TheStudentPool bij een accountants- of belastingadvieskantoor te gaan werken. Moet je specifiek accountancy hebben gestudeerd? Nee, zeker niet. Wanneer je een financieel georiënteerde studie volgt, interesse in een van de vakgebieden hebt en je eerste jaar succesvol hebt doorlopen, mag je deelnemen aan dit initiatief.

Werkwijze

Na de sollicitatieprocedure mag je op ons platform je profiel verder inrichten.Via het platform kom jij in aanraking met je toekomstige werkgever. De kantoren bieden projecten aan voor twee tot drie dagen per week. Wil je meer of minder werken? Laat het ons dan weten! Wij doen ons best om dit voor je te regelen. Nadat jij je hebt aangemeld op een project ga je met het kantoor kennismaken. Is er een match? Dan ga jij voor een bepaalde periode bij het kantoor werken.

TheStudentPool is een initiatief van Sjoerd Voetdijk en Durk Reijenga. De oprichters hebben beiden een achtergrond in de accountancy en praten daarmee de taal van de student en de kantoren. TheStudentPool is ontwikkeld om een brug slaan tussen theorie en praktijk en kantoren en studenten een plek bieden waar zij een duurzame relatie met elkaar kunnen aangaan.

Geef een kickstart aan je carrière en meld je aan!

In de volgende regio’s hebben we mogelijkheden voor bijbanen:

• Regio Deventer
  • Regio Enschede